instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Tre lyxiga och enkla drinkrecept inför helgen

Av: Metro Mode

Att komma på en god drink att bjuda gästerna på är inte helt lätt – ofta blir det en klassisk GT, en Dry Martini eller ett glas bubbel. För att inspirera till mer kreativa cocktails har William Grant & Sons tillsammans med Bar Brahe i Stockholm skapat nya D.E.W. Drinks: Tre enkla och välsmakande drinkar med endast tre ingredienser.

Foto: Tullamore D.E.W

En middag kan höjas till nya nivåer av en frisk välkomstdrink eller en lyxig cocktail. Men det är lätt att halka in i gamla hjulspår och göra samma drink som man alltid brukar göra. Det kanske är läge att blanda en ny spännande cocktail – men som inte är allt för tidskrävande eller komplicerad.

Tullamore D.E.W. lanserade D.E.W. drinks 2019 för att påvisa enkelheten med att blanda goda drinkar hemma och uppmana till att testa nya vägar och metoder. Nu är D.E.W. Drinks tillbaka i ny kostym – denna gång under Bar Brahes flagg. Grunden är densamma, tre drinkar på endast tre ingredienser. Men i år har drinkarna fått en ny exotiskt touch med inspiration av banan, karibisk rom och päronsirap.

Spana in drinkarna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår