Nöje

“Väldigt spänt” mellan prins Harry och brittiska kungafamiljen

Förra veckan bekräftade det brittiska kungahuset att prins Harry kommer att närvara vid sin fars kröning i början av maj – men enligt en källa är läget mellan prinsen och hans familj fortfarande spänt, det skriver ET.

Foto: Shutterstock

Länge var det oklart huruvida prins Harry skulle närvara vid kung Charles kröning den sjätte maj. Så i förra veckan kom beskedet att prinsen kommer att vara på plats i London för det historiska ögonblicket, medan hans hustru Meghan stannar hemma i Kalifornien.

“Väldigt spänt”

Nu berättar en källa att prins Harrys relation till sin familj fortfarande är ansträngd.

“Relationen mellan Harry och Meghan och familj är fortfarande väldigt spänd”, säger personen till ET. “Familjen kommer att vara artig eftersom kungen vill att hans son ska närvara på kröningen men det kommer inte bli något substantiellt samtal eftersom det råder brist på förtroende med tanke på avslöjandena i hans bok och [Harry och Meghans] Netflix-dokumentär och anklagelserna i intervjun med Oprah.

I samband med lanseringen av prins Harrys omtalade memoarer tidigare i år kommenterade han sin fars kommande kröning – och sannolikheten att han skulle närvara vid den:

“Mycket kan hända innan dess. Men dörren står alltid öppen. Det är upp till dem hur de vill göra. Det finns mycket som behöver diskuteras, och jag hoppas verkligen att de är villiga att sätta sig ner och prata om det”, sa han i en intervju med ITV i januari.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!