Nöje

Ute i sista minuten? Vi listar våra bästa tips för Alla hjärtans dag!

Har du någon du tycker om som du skulle vilja göra något lite extra för på Alla Hjärtans Dag, men har inte hunnit förbereda någonting? Då är du på helt rätt ställe! Här ger vi dig våra bästa sista minuten-tips som du kan ta dig an för en garanterad romantisk Alla Hjärtans Dag.

Foto: Unsplash/Pexels

Årets kärleksdag är här och det är ju ett perfekt tillfälle för lite extra kärleksmys med den du tycker om. Men om du inte hunnit förbereda någonting så kan du vara lugn, vi har tipsen som kan få dig på banan igen! Nedan följer våra bästa snabba, enkla men ack så kärleksfulla sista minuten-tips för Alla Hjärtans Dag!

Laga din partners favoritmat

Vilken är din partners favoriträtt? Fundera ut vad hen tycker om allra mest, handla hem det du behöver för att laga (eller bara servera den om det är take away) maten och överraska din partner. För vem blir inte glad av mat?

Baka din partners favoriter

Fundera ut vilket bakverk som din partner har som favorit, köp hem ingredienserna och överraska hen med en riktig sötchock! Ett litet tips för att höja Alla hjärtans dag-stämningen ännu mer är att pimpa bakverken med till exempel hjärtformat strössel eller glasyr som du formar som hjärtan. För en liten sötschock på självaste Alla hjärtans dag är ju aldrig fel, eller hur?

Skriv lappar

En kärleksfull handskriven text är otroligt härligt och romantiskt att få. Formulera och skriv ned det du känner för din partner och det bästa med hen. En kärleksförklaring på Alla Hjärtans Dag blir garanterat uppskattat!

Överraska din partner med hens favoritgodis

Det är inte bara gelé- eller chokladhjärtan som är uppskattat på Alla hjärtans dag, utan också just DIN partners favoritgodis. Plocka ihop en härlig blandning av det godaste från gottehyllan som hen vet, lägg i en fin skål och som sagt, överraska med en sötchock!

Köp med dig blommor på vägen hem

På vägen hem från skola eller jobb går du garanterat förbi en blomsteraffär eller en vanlig matbutik där du kan köpa med dig en fin liten bukett. Blommor skapar garanterat ett leende på läpparna!

Planera kvällen med och FÖR din partner

Att få komma hem efter en heldag med skola eller jobb och mötas av ett hem, fullt med tända ljus och en partner som säger “ta en dusch och slappna av, jag har planerat kvällen för oss” – det är både romantiskt och garanterat uppskattat. Detta skulle kunna bli en liten blandning av ovanstående tips. Skriv en romantisk lapp med kvällens planer, laga favoritmaten, sätt på en härlig film och servera din partners favoritgodis. Romantiskt deluxe!

Lycka till och glad Alla Hjärtans Dag från oss på Metro Mode!

Foto: Unsplash/Pexels

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!