instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Nyheter GB Glace 2018 – spana in årets nya glassar

Av: Metro Mode

Det finns kanske få saker som är sånt tydligt vårtecken som när GB presenterar årets glassnyheter. Nu är dagen här och vi blir verkligen inte besvikna på årets nyheter. 

Foto: GB/Unsplash

Årets nyheter är en härlig blandning av fruktigt, chokladigt och ekologiska favoriter. Precis som tidigare kommer det även i år spännande varianter på allas vår favorit Magnum. En nyhet som vi är lite extra förväntansfulla över är en Marabou-glass, en strut med vaniljglas och har den goda chokladen både i sig och runt sig.

Även Ben & Jerry kommer med två nyheter däribland en är en vegansk chokladglass med browniebitar. Nytt för i år är även att den klassiska päronsplitten är ekologisk och den får sällskap av ytterligare en ekologisk glass. En Solero med smak av persika. I bildspelet här nedan kan du se alla spännande nyheter från GB Glace. Glasserna kommer att finnas i butik från och med nu men tre av glassarna kommer att lanseras under våren.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår