Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Är campa och tälta ingenting för dig? Då är får du nog tänk om, för nu kan du campa

Nöje

Världens häftigaste campingplats – nu kan du sova i tält på Disney World!

Är campa och tälta ingenting för dig? Då är får du nog tänk om, för nu kan du campa på Disney World. Eller snara glampa i Avatars värld Pandora.

glamping

Glamping byter ut allt som är dåligt och jobbigt med att campa och bara behållit det som är bra. Tänk att spendera natten i ett tält som har allt du kan tänka dig, en riktig säng, rinnande vatten och luftkonditionering? Nu kan du få allt detta och dessutom befinna dig på det lyckligaste stället på jorden, också känt som Disney World.

För att få sova en natt i parken måste du delta i en tävling och skicka in en video där du motiverar varför just du ska glampa i Pandora. Tältet är uppställt i Pandora – World of Avatar som är en del av Disney’s Animal Kingdom som är en del av Walt Disney World i Orlando, Florida. Så här kommer du vakna upp bland förtrollande natur och Pandoras vackra berg.

Du måste tävla senaste den 22 juni och du och den du vill glampa med måste kunna vara i Florida i juli, då det är då övernattningen kommer att ske.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry