instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Vill du spice:a upp årets Hawaii-glögg? Här är 3 recept att bjuda på under julminglet

Av:

Varma vindar, surfing och sol, årets glögg med smak av bland annat passionsfrukt och hibiskusblomma för tankarna till varmare breddgrader. Nedan listar vi tre spännande glöggdrinkar att skapa tillsammans med årets glögg – perfekt att bjuda på under julminglet. 

Foton: Unsplash/Systembolaget

Allt började 2003 när Blossa släppte sin första årliga glöggsmak (Pomerans) och sedan har de varje år lanserat en ny smak, något som är väldigt uppskattat i vårt avlånga land. De första åren fokuserade de på smaker inspirerade av den nordiska vintern men sedan åtta år har blickarna riktats åt andra håll i världen. Förra året låg fokus på Italien med Limoncello i centrum, innan det har de bland annat hämtat inspiration från länder som Japan, Indien, England och Sydamerika.

I år valde Blossa att fokusera på varmare breddgrader med fokus på Hawaii med smak av såväl passionsfrukt som kokos, hibiskusblomma och kaffe, något som låter väldigt smakrikt och spännande. Vill du bjuda dina nära och kära på en spännande glöggdrink under årets mingel? Nedan listar vi tre mumsiga drinkar som alla känns både juliga och fräscha. Hoppas det ska smaka!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår