Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

1 Million från Paco Rabanne – den lyxiga herrdoften alla älskar

När det kommer till herrparfymer är få produkter så älskade som Paco Rabannes 1 Million. Här är allt du behöver veta om denna härligt lyxiga doft!

Foto: Paco Rabanne

Är du på jakt efter en ny doft åt dig själv eller din partner? Paco Rabannes bästsäljande parfym 1 Million är en av de produkter som åtnjuter en stadig popularitet år efter år – ett säkert kort för alla som tilltalas av exklusiva dofter.

Lyx på flaska

Över ett decennium sedan lanseringen är 1 Million en av marknadens mest omtyckta herrparfymer. Den iögonfallande förpackningen – utformad som en guldtacka – skvallrar om vad bäraren kan förvänta sig av innehållet: lyx på flaska.

Foto: Paco Rabanne

Parfymen bjuder på en komplex blandning av grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber. Kombinationen av friska, kryddiga och träiga noter resulterar i en mångsidig doft som känns både exklusiv och intim.

Komplext innebär dock inte svårtillgängligt – det är nästintill omöjligt att hitta en person som inte uppskattar 1 Million, och på hemsidor som Lyko har doften fått idel toppbetyg av nöjda konsumenter. Som grädde på moset krävs det inte mycket av denna storsäljare för att göra ett intryck: applicera den sparsamt på några välplacerade ställen och förbered dig på komplimanger!

One Million EdT - Paco Rabanne KÖP

One Million EdT - Paco Rabanne

Pris: 740 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!