instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

15 sminkprodukter under 200 kronor som är bättre än lyxsminket

Av:

Billigt smink behöver inte alls betyda dålig kvalitet, vissa produkterna är minst lika bra (om inte bättre) som de lyxigare varianterna. Vi listar 15 billiga sminkprodukter som du måste testa. 

Vissa saker kan vara bra att lägga ner några extra slantar på medan andra behöver du inte alls lägga ner mycket på. När det kommer till produkter som ska hålla länge som till exempel foundation och concealer kan det vara läge att vara lite mer kräsen än när det kommer till läppstift (vårt absoluta favoritläppstift kostar bara 89 kronor) eller solpuder.

Några budgetmärken som ofta har bra kvalitet på sina produkter är Nyx, RimmelLondon, Revlon och såklart även Loreal och Maybelline. I bildspelet listar vi 15 produkter som vi tycker är de bästa just nu. Du kommer aldrig vilja köpa en dyr produkt igen. Tänk också på att köper du billigare produkter kan du köpa fler…

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Foto: REX

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår