instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

18 räddare i nöden för torr hud under vintern – bästa köpen för ansikte, kropp och hår!

Av: Metro Mode

Sminket krackelerar, händerna är nariga och håret känns risigt. Vintern kan vara härlig på många sätt men kylan påminner oss om torrhet från topp till tå… Men det finns lösningar – nedan följer de 18 bästa köpen för att återfå näring, fukt och lyster.

Foto: Instagram @vikyandthekid

Du ska inte behöva genomlida vintern med spruckna händer, torr hy som gör det omöjligt för sminket att fästa och torrt hår som bara ser risigt ut. Vi säger bara: fukt, fukt, fukt! Det som ger oss hoppet åter under den kalla vintern är att det finns inpackningar för allt – ansiktet, läpparna, händerna och fötterna.

Planera in en dag i veckan när du unnar dig en härlig spa-stund hemma. Gör det mysigt och tänd ljus, lägg dig i ett varmt bad eller slå dig ner i soffan och läs en bok. Under tiden kan du låta en läppmask, ögonmask och hårinpackning verka för att få tillbaka den fukt du behöver.

Nedan följer 18 räddare i nöden som tar hand om dina torra partier i ansiktet, torra nagelband och hår som behöver fukt och glans med en gång!

Läs också: Makeup-artisten: Så får du ditt smink att sitta bättre under vintern

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår