instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

5 enkla knep för fylligare läppar – utan fillers och ingrepp

Av: Metro Mode

Många drömmer om fylligare läppar, men det är inte alla som tycker det känns lika kul med fillers och ingrepp. Vi har ett roligt besked till er – det behövs inte! Nedan listar vi fem enkla sätt att få till en riktigt härlig pussmun!

Foto: Instagram @ginemargrethe

Att spruta in fillers och göra andra ingrepp är förenat med risker, och det kostar dessutom en slant. Önskar du att ge din mun lite mer effekt utan risk för komplikationer och dyra kvitton, spana in vår lista nedan! Glöm inte heller att återfukta läpparna under dagen och natten!

1. Skrubba igång munnen

Med en läppskrubb sätter du igång blodcirkulationen och får samtidigt bort torr och död hud. Detta ger din mun en riktig puss-effekt och intensifierar din läppfärg! Även mjuk tandborste tar bort döda hudceller på ett skonsamt sätt. Blanda 1 tesked strösocker, en halv tesked kokosolja och ett par droppar flytande honung. Applicera på läpparna (som är helt rena från smink) och skrubba sedan försiktigt med en mjuk och ren tandborste. Avsluta med ett vårdande läppbalsam.

2. Öka blodcirkulationen

Med läppglans med plump-effekt sätter du igång blodcirkulationen rejält och läpparna kommer definitivt vakna till liv!

3. Måla fram önskat resultat

Med en läppenna nära din egen färg eller matchande ett läppstift du målar kan du hålla dig precis utanför dina egna kanter på läpparna. På så sätt kan du både förstora litegrann och anpassa formen.

4. Använd rätt läppstift

Det viktigt att du använder rätt läppstift. Om du har lätt att få torra läppar är läppstift med en matt finish något du skall undvika. Använd istället ett återfuktande läppstift som gör att dina läppar ser mjukare och fylligare ut. Skippa även mörkare färger som ger motsatt effekt: mindre läppar. Välj istället nudefärgade eller dova rosafärgade läppstift som ger en naturlig effekt av större läppar.

5. Trolla med highlighter

Med en highlighter som läggs precis ovanför amorbågen förstorar du intrycket av din mun och ger den ett härligt glow på samma gång!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår