Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

5 enkla skönhetsknep för en pigg och fräsch beauty-look

Föredrar du att sova lite längre på morgonen men vill ändå hinna piffa till dig? Då bör du ta del av skönhetstipsen nedan som både är enkla och går på nolltid!

Foto: REX

Att ligga och dra sig lite extra på morgonen är det inget fel på – utöver att tiden för piff framför spegeln blir minimal (förutsatt att du vill hinna fixa dig). Men en färgad dagkräm och lite färg på kinderna gör susen för en fräsch look. Nedan hittar du fem quick fix-tips som snabbt och enkelt gör dig redo. Kanske hinner du med alla fem tips på morgonen? Satsa annars på de som du tycker känns viktigast för dig!

Vit kajal i vattenlinjen KÖP

Vit kajal i vattenlinjen

Sudda bort tröttheten med en vit eller beige kajal i vattenlinjen. Det ger effekten av ett större öga som ser piggt ut. Om du har röda ögon är en kajalpenna i beige bättre eftersom det neutraliserar det röda – men glöm inte att ta igen med sömnen också!

Vit kajalpenna, Essence

Pris: 15 kronor.

KÖP

Nästa bild
Concealer under ögonen KÖP

Concealer under ögonen

Tröttheten sätter sig ofta under ögonen i form av mörka ringar och påsar. Trolla bort det med lite concealer. För långvarig effekt är det dock en ögonkräm du bör satsa på. Men concealern är definitivt en quick fix som hör hemma i badrumsskåpet.

Radiant Creamy Concealer, NARS

Pris: 415 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rouge på kinderna KÖP

Rouge på kinderna

Färg på kinderna är ett knep som ger ett fräscht intryck på nolltid. Välj och vraka bland olika färger och känn efter vad du bäst trivs i! Applicera lite av rouget på ögonlocken och läpparna så får du en komplett sminkning i samma veva.

Rouge, Nars

Pris: 475 kronor.

KÖP

Nästa bild
Färgad dagkräm KÖP

Färgad dagkräm

Om du inte hinner sminka dig på morgonen – satsa på att återfukta ansiktet med en färgad kräm. En färgad fuktkräm är ansiktets bästa vän som får dig att se pigg och fräsch ut! Ojämnheter suddas ut samtidigt som du får extra lyster och fukt.

Färgad dagkräm, bareMinerals

Pris: 450 kronor.

Finns i 16 nyanser!

KÖP

Nästa bild
Fukt på läpparna KÖP

Fukt på läpparna

Du är inte den enda som stör dig på nariga och torra läppar. Lite läppbalsam hjälper snabbt till att få en beauty look som ser pigg och fräsch ut. Du kan dessutom applicera det på väg till jobbet – alltså på nolltid!

Läppbalsam, Eucerin

Pris: 79 kronor.

Finns även hos Meds!

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!