Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

6 produkter under 200 kronor som ger dig tjocka och snygga ögonbryn

Har du naturligt smala ögonbryn eller tillhör du en av dem som noppade bort det mesta av dem på 90-talet? Här ger vi tipsen för hur du kan få dem tjockare på ett naturligt sätt och utan en massa jättedyra mirakelkrämer.

Foto: Allef Vinicius/Unsplash

Tack och lov har vi för länge sedan gått ifrån trenden där supersmala ögonbryn var det som gällde. Nu ska brynen sedan en tid tillbaka istället vara tjocka och markanta. Om du hör till skaran som inte har de där fylliga och snygga brynen naturligt, kan vi tipsa om olika produkter som kan ge dig dina drömmars bryn. I bildspelet hittar du sex produkter som kan hjälpa dig att få tjockare bryn – utan att det kostar skjortan!

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma.

Mandelolja - Apoteket KÖP

Mandelolja - Apoteket

Detta kan vara en riktig dunderkur för brynen eftersom den innehåller rikligt med vitamin A, B och E. Applicera med en bomullstuss både morgon och kväll. Låt oljan sjunka in.

Pris: 52 kronor.

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Kokosolja - Superfruit KÖP

Kokosolja - Superfruit

Denna olja kan vara stärkande för brynen eftersom den kan tränga in och vårda hårstråna på djupet. Applicera på ögonbrynen med hjälp av en bomullstuss och låt oljan sjunka in.

Pris: 149 kronor.

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Aloe Vera gel - Eilas KÖP

Aloe Vera gel - Eilas

Aloe Vera gel är full med fukt, vilket kan bidra till tjockare och fylligare ögonbryn. Passar extra bra till dig som har fetare hy eftersom denna gel inte innehåller någon olja. Smörj på brynen och låt verka över natten. Tvätta på morgonen bort torkad gel.

Pris: 187 kronor.

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Vaselin - Vaseline KÖP

Vaselin - Vaseline

Denna extra feta kräm är kanske inte helt naturlig, men den kan bidra till fylligare bryn. Genom att den återfuktar huden stimuleras nämligen hårväxten. Smörj på en liten mängd på brynen och låt verka över natten. På morgonen efter tvättar du sedan bort överflödig kräm med ljummet vatten.

Pris: 59 kronor.

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Ricinolja - Crearome KÖP

Ricinolja - Crearome

Detta är en riktigt fet olja som med sina vitaminer, proteiner och antioxidanter kan göra hårstråna tjockare. Gör det till en kvällsrutin att stryka oljan på brynen och låta den verka i en halvtimme. Sedan tvättar du bort den med varmt vatten. Upplever du att det är svårt att få bort all olja kan du nästa gång dryga ut den med lite olivolja.

Pris: 35 kronor på rea (41 kronor ord. pris).

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Olivolja - Zeta KÖP

Olivolja - Zeta

Olivolja innehåller både vitamin A och E. Den är extra bra för hårsäckarna och kan därför hjälpa till att skapa tjockare bryn. Stryk på oljan på brynen och låt verka i 1 – 2 timmar. Se sedan till att vara noga med att tvätta bort överflödig olja.

Pris: 21 kronor.

Köp här.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!