Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

6 produkter under 200 kronor som ger dig tjocka och snygga ögonbryn

Har du naturligt smala ögonbryn eller tillhör du dem som noppade bort det mesta av dem på 90-talet? Här ger vi tipsen för hur du kan få dem tjockare på ett naturligt sätt och utan en massa jättedyra mirakelkrämer.

Foto: Pexels

Vi har för länge sedan gått ifrån trenden där supersmala ögonbryn var det som gällde; nu drömmer många av oss istället om tjocka och markanta bryn. Om du hör till skaran som inte har de där fylliga och snygga brynen naturligt, kan vi tipsa om några olika hjälpmedel som kan ge dig dina drömmars bryn. Nedan hittar du sex produkter som kan hjälpa dig att få tjockare bryn – utan att det kostar skjortan!

Mandelolja - A-pro KÖP

Mandelolja - A-pro

Detta kan vara en riktig dunderkur för brynen eftersom den innehåller rikligt med vitamin A, B och E. Applicera med en bomullstuss både morgon och kväll. Låt oljan sjunka in.

Pris: 45 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Kokosolja - Superfruit KÖP

Kokosolja - Superfruit

Denna olja kan vara stärkande för brynen eftersom den kan tränga in och vårda hårstråna på djupet. Applicera på ögonbrynen med hjälp av en bomullstuss och låt oljan sjunka in.

Pris: 74 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Aloe Vera-gel - Dr Organic KÖP

Aloe Vera-gel - Dr Organic

Aloe Vera-gel är full med fukt, vilket kan bidra till tjockare och fylligare ögonbryn. Passar extra bra till dig som har fetare hy eftersom denna gel inte innehåller någon olja. Smörj på brynen och låt verka över natten. Tvätta på morgonen bort torkad gel.

Pris: 119 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Vaselin - Vaseline KÖP

Vaselin - Vaseline

Denna extra feta kräm är kanske inte helt naturlig, men den kan bidra till fylligare bryn. Genom att den återfuktar huden stimuleras nämligen hårväxten. Smörj på en liten mängd på brynen och låt verka över natten. På morgonen efter tvättar du sedan bort överflödig kräm med ljummet vatten.

Pris: 29 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Ricinolja - Crearome KÖP

Ricinolja - Crearome

Detta är en riktigt fet olja som med sina vitaminer, proteiner och antioxidanter kan göra hårstråna tjockare. Gör det till en kvällsrutin att stryka oljan på brynen och låta den verka i en halvtimme. Sedan tvättar du bort den med varmt vatten. Upplever du att det är svårt att få bort all olja kan du nästa gång dryga ut den med lite olivolja.

Pris: 49 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Olivolja - Urtekram KÖP

Olivolja - Urtekram

Olivolja innehåller både vitamin A och E. Den är extra bra för hårsäckarna och kan därför hjälpa till att skapa tjockare bryn. Stryk på oljan på brynen och låt verka i 1–2 timmar. Se sedan till att vara noga med att tvätta bort överflödig olja.

Pris: 75 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!