Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser årets bästa mascara

Att hitta en mascara som både sitter som berget och ger fina och långa fransar är nästan omöjligt. Eller? Vi har testat årets 10 mest spännande nyheter och hittat årets bästa mascara. Kolla in nedan för att se vilken mascara som kammande hem fullpott. 

 

I testet betygsätter vi samtliga mascaror i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott. 

Maybelline New York Lash Sensational Luscious KÖP

Maybelline New York Lash Sensational Luscious

“Jag har väldigt korta ögonfransar och har haft svårt att hitta en mascara som gör att de ser längre och fler ut. Denna mascara ger verkligen volym och effekt! Tyvärr upplevde jag att den satt sådär. Jag tycker verkligen denna mascara är värd sina 139 kronor. Att man får bättra på några gånger får man ta när den ändå är såpass billig.”

 

Betyg: **** fyra stjärnor
Pris: 139 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Helena Rubinstein Lash Queen KÖP

Helena Rubinstein Lash Queen

”Den fylliga borsten funkar inte så bra till mina fransar då det mest blir klumpar. Men efter några provomgångar lyckades jag få till en tillräckligt bra teknik för att få ett snyggt slutresultat med mycket volym – dock inte så mycket längd. Den svåra appliceringen vägs till viss del upp av att färgen sitter kvar stadigt på fransarna under hela dagen. Priset är dock lite väl saftigt för att jag skulle kunna ge den ett högre betyg.”

 

Betyg: *** tre stjärnor
Pris: 360 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Loréal Paris Volume Million Lashes Fatale KÖP

Loréal Paris Volume Million Lashes Fatale

“Resultatet blir fint efter ett tag, för mig behövdes det att jag tog på flera lager innan det blev som jag ville. Men när det väl blev fint så blev det riktigt fint. Den sitter bra smulade lite under dagen men inte så mycket. Fick bättra på lite då och då.”

 

Betyg: *** tre stjärnor
Pirs: 155 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Smashbox X-rated mascara KÖP

Smashbox X-rated mascara

“Den här mascaran har allt! Den sitter där den ska och smular sig inte. Fransarna blir långa och böjda. Det enda negativa är att borsten är jättestor och första gången du testar den kommer du förmodligen inte bli imponerad av denna mascara. Men låte inte det skrämma dig, för när du fått in snitsen så är resultatet fantastiskt.”

Betyg: ***** fem stjärnor (full pott)
Pris: 220 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Max Factor False Lash Epic mascara KÖP

Max Factor False Lash Epic mascara

“Max Factors mascara ska oavsett typ av fransar ge dig episk volym med solfjädereffekt. Den håller det löftet till stor del då vi verkligen känner att fransarna känns fylligare och aningen längre efter att vi applicerat den. Bra pris dessutom!”

 

Betyg: **** fyra stjärnor
Pris: 149 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Ciaté Tripel shot mascara KÖP

Ciaté Tripel shot mascara

“Resultatet på mig blev okej men inte någon större skillnad från när jag inte har någon mascara alls. Den smular av sig efter ett tag men sitter okej första halvtimmen ungefär. Eftersom den inte gav det resultat jag hade önskat så upplever jag den som dyr och det drar ner betyget.”

Betyg: ** två stjärnor
Pris: 265 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Smashbox Hyperlash Mascara KÖP

Smashbox Hyperlash Mascara

”Jag är ett stort fan av tunnare mascara-borstar eftersom jag tycker det är lättare att applicera och få fin definition utan klumpar då. Smashbox Hyperlashs borste är dessutom tvådelad, där ena sidan är borste och andra är kam. Smart! Ett bra mascara-val för dig som vill skapa längd snarare än volym. Minus för att den fram mot slutet på dagen smular en hel del under ögonen.”

 

Betyg: *** tre stjärnor
Pris: 220 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Benefit Roller lash mascara KÖP

Benefit Roller lash mascara

“Den här mascaran ska ha samma effekt på dina fransar som en ögonfransböjare. Har den det? Nja, fransarna blir mer böjda än vad de var innan men resultatet blir inte perfekt. Fransarna blir inte separerade utan blir lite klumpiga och mascaran sitter heller inte så bra. Under dagen har den ramlat ner under ögonen. För det priset hade vi förväntat oss mer.”

 

Betyg: *** tre stjärnor
Pris: 235 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
YSL Mascara Volume Effet Faux Cils KÖP

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils

“YSL Mascara Volume Effet Faux Cils är en volymmascara som ska ge lösögonfranseffekt vilket den gör (helt sjukt bra)! Vi älskade den till en början men efter en hel dag på jobbet så har du lätt sotad effekt, under ögonen vilket inte är det roligaste. Priset är lite väl högt för att vi ska bortse från den otrevliga effekten vilket gör att den halkar ner från fem stjärnor till endast tre. ”

 

Betyg: *** tre stjärnor
Pris: 320 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
Smashbox Full Exposure Mascara KÖP

Smashbox Full Exposure Mascara

“Smashbox mascara har för och nackdelar. Den klumpar inte, den separerar fransarna väldigt fint och är lätt att applicera på morgonen. Den tappar inte flagor som lägger sig under ögat efter en lång dag på jobbet men vi tycker inte att den ger den volym den utlovar dessvärre.”

 

Betyg: *** tre stjärnor
Pris: 220 kronor

Här hittar du mascaran>>

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!