Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode utser årets bästa ögonbrynsprodukter

Perfekta ögonbryn är lika viktigt som vita sneakers i vår! Ögonbrynen ramar inte bara in ditt ansikte utan ger det även karaktär. Att hitta bra ögonbrynsprodukter kan vara lika svårt som att hitta en nål i en höstack, så därför har vi testat vårens alla nyheter och listat våra absoluta favoriter! 

skugga2

Här nedan betygsätter vi samtliga ögonbryns-produkter och ger betyg i form av stjärnor. Produkterna kan få allt från en stjärna upp till fem som är fullpott.

 

 

Urban_Decay_browtamer

Urban Decay Brow Tamer Flexible hold brow gel

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 200 kronor

”Ögonbrynsgelé som finns i fyra nyanser plus en transparent variant. Den spolformade borsten får stor tumme upp för sin smidiga storlek. Borsten är lätt att jobba med och när man väl fått in tekniken går det snabbt och enkelt att forma snygga bryn. Gelén torkar snabbt men blir aldrig stel eller knastrig.”

 

 

 

 

 

 

Maybelline_browdrama_pomadecrayon

Maybelline Brow drama pomade crayon

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 89 kronor

”Prisvärd penna som tack vare sin krämiga konsistens fäster lätt på brynen. Den breda udden passar (inte helt otippat) bäst för bredare bryn, det krävs en hel del suddande för att få smalare bryn att se naturliga ut.”

Eyelure-ogonbrynspenna

Eyelure – Brow Crayon Mid brown

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 75 kronor

”En bra och prisvärd penna som ger rikligt med färg på dina ögonbryn. Passar perfekt för dig med fylliga bryn som bara vill ha lite extra färg. För tunnare bryn är den mer svåranvänd och det blir lätt för hårda streck.”

NYX-ogonbrynskit

NYX – Eyebrow cake powder

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 79 kronor

”Ett jättebra kit som hjälper dig att få perfekta ögonbryn. Pudren har bra nyanser som gör att du själv kan mixa till den nyansen som passar dig bäst. Det ända negativa är att vaxet inte satt sig så bra på brynen vilket gjorde att färgen släppte allt eftersom.”

anastasia-dipbrpw-pomade

Anastasia dipbrow pomade

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 255 kronor

”Är en krämig vattenfast ögonbrynsskugga som inte ska kladda och ge ett fläckfritt resultat. Ta betydligt mindre skugga på penseln än vad du tror, skuggan är dryg och färgen är väldigt stark. Ett stort plus är att den är vattenfast, bryna håller hela dagen även om det regnar eller om du skulle gnugga brynet. Dock så krävs det en viss träning på att måla bryn, men är du säker med penseln ska du definitiv köpa denna. ”

LÄS OCKSÅ: Här testar och utser vi vårens bästa solpuder 2016 >>

 

Master_browbeater_Urban-decay
Urban Decay Brow Beater

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 200 kronor

”Är en supertunn ögonbrynspenna med borste som ska vara lätt att applicera och ge ett naturligt resultat. Den tunna spetsen gör att du kan forma dina bryn hur du vill och resultatet blir faktiskt naturligt. Eftersom du målar små tunna streck så blir det som tunna hårstrån. Perfekt för dig som har ganska glesa bryn, med den här pennan kan du fejka dig till fylligare bryn.”

Yves Saint Laurent Couture brow

 Yves Saint Laurent Couture Brow

Betyg: ***** fem stjärnor fullpott

Pris: 245 kr

” Sägs vara make-up artistens ultimata hemlighet för perfekta bryn och vi kan tänka oss det! Den lilla och smidiga mascara-borsten definierar dina bryn och är enkelt att applicera. Borsten skapar en naturlig look som håller precis hela dagen. YSLs Couture brow finns för alla hårfärger vilket är ett plus. Vi älskar den!”

 

 

loreal brow sculpt

Loreal Brow Artist Sculpt

Betyg: 0 stjärnor

Pris: 99 kronor

”En märklig borste som påminner om en mascara kombinerad med en läppglansapplikator. Kladdig och svår att måla med. Antagligen någon som har försökt tänka ut en innovativ produkt resultatet är dock en flopp.”

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!