instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa rouge – 19 bästsäljare som ger ett piggt och fräscht resultat

Av: Metro Mode

Lite färg på kinderna räddar ett vintertrött ansikte på bara några sekunder. Rouge är skönhetsprodukten värt att investera i för en fräsch vinterlook!

Foto: Instagram @ginemargrethe

Varför skall man använda rouge?

Ute efter något som tillför det där lilla extra till din sminkning? Då är det rouge du ska satsa på! Att addera lite färg till kinderna tar bara några sekunder och ger dig en fräsch och pigg look som håller hela dagen.

Det finns en rad olika varianter, så som puder, kräm och gel. Puder passar bäst för den som har normal till fet hud, kräm passar den som har torr hud och gel gör sig bäst på någon som har fet hud. Pudervarianten applicerar du med en borste; gel- och krämvarianterna med fingertopparna.

Hur applicerar jag rouge?

Börja med att lägga din bas som vanligt och avsluta med rouge. Du kan applicera produkten direkt på äppelkinderna eller arbeta upp mot kindbenen. Välj bland rosa, korall-aktiga eller röda nyanser!

Om du vill åt den fräscha, hälsosamma och pigga looken räcker det med lite produkt. Ett tips är att även använda ditt rouge som ögonskugga. En sminkning som går ton i ton är så fint – testa själv!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår