instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa ansiktspeeling 2024 – 17 bästsäljande favoriter

Av: Metro Mode

Det är få badrumsrutiner som slår känslan av att skrubba rent huden med en riktigt bra ansiktspeeling. Varje dag bildas miljontals nya hudceller på kroppen och huden kan behöva lite extra hjälp på traven att bli av med de gamla. Peelingen gör också din hud slätare, renare och mjukare.

Foto: Pexels

Pulver, kräm, gel och spray – det finns ansiktspeelingar i många olika utföranden, med det gemensamma målet att släta ut och rengöra huden på djupet. Satsa på att peela ansiktet en gång i veckan och gör på så sätt huden mer förberedd och mottaglig för efterföljande produkter.

Vilka typer av peeling finns det?

Peeling är det snabbaste sättet att pigga upp huden och du får ett strålande resultat fullt av lyster på nolltid. Med hjälp av rätt peeling kan du undvika tilltäpptheter som pormaskar och i värsta fall acne. Vilken typ av peeling du bör använda beror på vilken hudtyp du har. Kornpeeling, även kallad mekanisk peeling, exfolierar och rengör på djupet. Detta fungerar perfekt för dig som vill ha en lite kraftigare peeling. Enzympeeling är en slät och mjuk gel- eller cremeform som fungerar lite som en ansiktsmask. En syrapeeling löser upp bindningarna mellan de gamla och nya hudcellerna .

Följ alltid anvisningarna på den produkt du använder och var noga med att återfukta ansiktet efteråt med kräm, olja eller någon annan fuktgivande produkt. Nedan har vi listat våra favoriter!

Källa: Hudoteket, Kicks

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår