instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa återfuktande schampo och balsam – 11 bästsäljande favoriter för ett välmående hår

Av: Metro Mode

Att välja rätt schampo är avgörande för att bevara ditt hårs hälsa och utseende. Här tipsar vi elva proffsiga produkter som kommer att revolutionera ditt hår!

Dagens schampon gör så mycket mer än att endast rengöra håret – rätt produkt kan göra en enorm skillnad för ditt hårs hälsa. Här hjälper vi dig att komma fram till vilket schampo som passar just ditt hårs behov.

Därför ska du välja ett professionellt schampo

Att lägga en extra slant på ett proffsigt schampo är alltid värt det. Billigare hårvårdsprodukter innehåller fler kosmetiska ämnen som i själva verket gör håret för rent, något som kan leda till både mjäll, torr hårbotten och att hårfärgen bleks bort snabbare.

Schampon i lägre prisklasser är dessutom ofta utspädda med stora delar vatten och innehåller ingredienser som inte har någon positiv effekt på hårhälsan. Utöver detta innehåller budgetschampon mycket silikoner, något som inte bara gör att håret blir fett snabbare, de bildar också en hinna på hårstrået som gör det svårare för hårfärg och vårdande behandlingar att få fäste.

Välj ett schampo som passar dina behov

När du väljer ett schampo gäller det att överväga just ditt hårs behov. Det bästa är att fråga din frisör om detta, men i grunden handlar det om att välja mellan ett reparerande schampo och ett fuktgivande sådant.

Ställ dig själv följande frågor:

Spana in våra rekommenderade fuktgivande schampon här nedan!

Källa: Lyko, Elin Metro Mode

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår