instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa brun utan sol – produkterna som ger naturligt och snyggt resultat

Av: Metro Mode

Solen är äntligen här (för att stanna hoppas vi) men än så länge är det bara maj och vad som helst kan hända. Vårvädret är dock inget som ska behöva påverka din bränna. Här listar vi produkterna som ger dig ett naturligt och snyggt resultat! 

Just nu har Lyko bra priser på just Brun utan sol produkter från märken som Cocoa Brown, Stö Tropez, Glöd och prisvinnande Comis!

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Så lyckas du med din brun utan sol

Här kan du också läsa om hur du lyckas få till den där perfekta BUS-brännan. Exfoliera gärna innan brun utan sol då det hjälper till att få bort gamla hudceller som annars kan göra att färgen fördelar sig ojämnt på huden. Var noga med partier som är extra torra, såsom armbågar, knän och vid fotknölarna. Smörj gärna de partierna noga innan du applicerar din BUS.

Kan man raka sig när man har brun utan sol?

Planerar du att raka eller vaxa benen? Vaxa minst 48 timmar innan, och raka benen minst 24 timmar innan du ska applicera brun utan sol. Detta då hårsäckarna är öppna efter att du hårborttagning, och då finns risken att porerna blir lätt färgade av din brun utan sol.

Hur jämnar man ut brun utan sol?

Brun utan sol ger ditt utseende en solkysst look utan att du har behövt utsätta din hud för farlig uv-strålning. Det enda som kan vara lite jobbigt är att man kan få ett något fläckigt resultat runt händer, anklar och andra delar av kroppen. Men som tur är finns det flera saker du kan göra för att få bort dem. Läs mer om det här!

Nedan hittar du våra favoritprodukter för en snygg bränna, oavsett om du föredrar mousse, kräm, spray eller något annat.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår