instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa dagkrämerna med spf – Skydda ansiktet dagligen med solskydd

Av: Metro Mode

Äntligen tittar den värmande solen fram och vi njuter för fullt! Med det sagt får vi inte glömma bort att skydda ansiktet mot solens skadliga strålar – nedan hittar du 16 dagkrämer med solskyddsfaktor!

Solen värmer skönt och ger oss D-vitamin – men den kan också vara oerhört skadlig. UV-strålarna är cancerframkallande samt föråldrar vår hy. Därför gör du dig själv en stor tjänst när du väljer en dagkräm med solskydd. Dessutom är det så skönt att få med solskydds-steget i den “vanliga” hudvårdsrutinen på morgonen. Oavsett om du inte aktivt solar på lunchrasten är det ändå viktigt att tänka på att smörja in dig – om du går till och från jobbet i solen och kanske befinner dig i solen på lunchrasten så behöver ditt ansikte skydd.

Att välja dagkräm är inte det lättaste och vilka har egentligen spf? Nedan har vi gjort jobbet åt dig och listat 17 olika ansiktskrämer med solskydd. Kom ihåg att skydda huden mot UV-strålning året runt – Solen står för cirka 80 procent av hudens åldrande och solskydd är den i särklass viktigaste produkten för en hälsosam, vacker hud. Så ta hand om dig och sola säkert!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår