instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa foundation 2023 – 22 bästsäljande favoriter för alla hudtyper

Av: Metro Mode

En foundation används dagligen av många och det kan vara svårt att hitta den produkt som passar din hudtyp bäst. Hittar du en ny favorit du alltid vill bära med dig i necessären?

Foto: Pexels

Se till att testa dig fram och ställ dig frågor som om du söker en foundation som ger lyster, är heltäckande, innehåller SPF eller som håller hela dagen.

Så ska du applicera din foundation: 

Fundera kring hur du applicerar din foundation då en beautyblender, pensel och fingrar ger olika resultat beroende på din hudtyd och vilket resultat du söker. Grundregeln handlar om att börja med en tvättad och återfuktad hy. Arbeta alltid från ansiktets mitt och utåt och bygg försiktigt på med mer produkt i lager-på-lager för ett naturligt resultat. Får du lätt en oljig hy rekommenderas att du grundar med en dagkräm i gelform, en mattande primer och avslutar med ett puder som mattar ner glansighet och som du även kan bära med dig under dagen om det behövs. Det finns också särskilda foundations för just din hudtyp – läs mer om dem, och andra, i listan här nedanför!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår