instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa handkräm – 17 bästsäljande favoriter för torra händer

Av: Metro Mode

För många hör torra och spruckna händer tyvärr hösten och vintern till, men med en effektiv handkräm kan du råda bot på problemen. Här hittar du sjutton bästsäljande handkrämer som gör dina händer lena och fina igen.

Torra händer kommer ofta som ett brev på posten när dagarna blir kortare och kallare. Svaret är en effektiv handkräm som råder bot på spruckna händer, samtidigt som den gör huden mjuk och smidig. Men hur ska man egentligen tänka när man väljer handkräm?

De bästa handkrämerna för torra händer 2024

När du väljer handkräm kan det vara bra att vara medveten om att vissa krämer är mer effektiva än andra. Här är några saker att hålla utkik efter:

När du väl har hittat handkrämen för dig rekommenderar vi att regelbundet använda den efter tvätt, särskilt om du lätt drabbas av torra händer. Om du behöver ge huden en extra boost kan du smörja in händerna på kvällen och ta på dig bomullshandskar som du sedan sover med, så att produkten absorberas helt.

Oavsett om du letar efter en extra fet handkräm, en handkräm för extremt torra händer eller den bästa handkrämen för självsprickor så har vi samlat de bästa produkterna som går att klicka hem just nu. Spana in dem här nedan!

Källor: Kicks, Eucerin

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår