instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Här är de bästa highlighter-produkterna just nu

Av: Metro Mode

En bra highlighter är ett måste när du vill ge ansiktet extra glow och definition. Vi listar de bästa produkterna som går att klicka hem just nu!

En highlighter är det perfekta vapnet att bära med sig i sminkväskan när du behöver en snabb quick fix för en pigg och fräsch look. Här hittar du allt du behöver veta om den oumbärliga highlightern!

Så väljer du rätt highlighter

Highlighter används för att lyfta fram valda partier i ansiktet, oftast kindbenens högsta punkt samt näsryggen. Oavsett hur du föredrar att bära din highlighter kommer du garanterat märka att den ger dig lyster, men se till att inte applicera för mycket produkt – highlighter är till för att förstärka, inte för att synas!

Idag finns det mängder av olika sorters highlighter på marknaden – från kräm till puder – och vilken variant som passar dig beror helt och hållet på tycke och smak. En flytande eller krämig variant är dock oftast bäst eftersom det blir ett mer precist resultat jämfört med ett puder.

Nedan hittar du våra favoriter just nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår