instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa lermaskerna 2024 – vi listar 16 favoriter

Av: Metro Mode

En lermask innehåller mineralrika leror och rengör huden på djupet och hjälper till att avlägsna orenheter, minska porer och absorbera överskottstalg! Lermasker är främst för dig med fet hy eller blandhy. Nedan listar vi 16 favoriter!

Vill du motverka stora porer och orenheter i hyn? Med hjälp av en lermask kan du rengöra huden på djupet då den är effektiv mot förstorade porer och absorberar överflödig olja. Lermaskerna har olika egenskaper och det är viktigt att du hittar en som funkar för just din hudtyp, ta dig tid och läs på så har du större chans att hitta rätt och på så sätt förebygga pormaskar och finnar.

Det är viktigt att du hittar en mask som inte torkar ut din hy och den bör inte heller användas för ofta. 1-3 ggr per vecka är lagom och du kan med fördel avsluta med en fuktmask för att tillföra extra mycket fukt efter att du rengjort huden på djupet.

Tips! Applicera lermasken på valda partier, exempelvis t-zonen och kombinera med en återfuktande mask på partier som upplevs mer fuktfattiga.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår