instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa nagelbandsoljan – 13 bästsäljande favoriter

Av: Metro Mode

Nagelbandsolja är det överlägset bästa du kan investera i för att få friska naglar och nagelband. Här är allt du behöver veta om denna mirakelprodukt!

Visste du att uttorkade naglar är mer benägna att gå sönder? En bra nagelbandsolja gör inte bara att dina nagelband ser bättre ut, den ger även naglarna den näring och återfuktning de behöver för att bli friska och starka.

Här är experternas svar på några av de vanligaste frågorna kring hur man tar hand om sina nagelband på bästa sätt.

Hur ofta skall man smörja nagelbanden?

För att se de goda effekterna av nagelbandsolja rekommenderar vi att applicera produkten varje dag, och då helst på kvällen så att oljan kan absorberas ordentligt. Bäst resultat får du om du smörjer in nagelbanden både morgon och kväll – inte nog med att dina nagelband kommer vara i toppskick, du kommer också märka att dina naglar blir starkare och friskare.

Vi rekommenderar även att ha en nagelbandsolja i väskan för att återfukta naglarna när du är på resande fot, eller ha en till hands på skrivbordet på jobbet.

För att få ut så mycket som möjligt av nageloljan applicerar du en droppe på varje nagelband och masserar sedan in produkten. Att massera in oljan hjälper till med blodcirkulationen, vilket är välgörande för dina naglars hälsa.

Kan man smörja in naglarna med olivolja?

Enligt Women’s Health kan man smörja in nagelbanden med olivolja för att ge dem näring. Applicera några droppar olivolja på varje nagelband och låt dem absorberas i cirka 10 minuter. Du kan också blötlägga naglarna i en skål olivolja i cirka 20 minuter en gång i veckan för att hjälpa naglarna att växa.

Här nedan hittar du de bästa nageloljorna i butik just nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår