Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa nattkrämerna med anti age effekt – 7 favoriter

En nattkräm med retinol är helt klart det som gäller ifall du vill förebygga fina linjer och rynkor. Nedan listar vi våra favoriter just nu!

Foto: Pexels

Retinol är den ingrediens som har bäst bevisad anti-age effekt! Retinol har dessutom många bra egenskaper för din hud då den påskyndar cellförnyelsen och hjälper huden att återuppnygga sin struktur och tjocklek. Den bidrar också till keratinnivån i huden och förhindrar nedbrytning av elastin och kollagen. En nattkräm med retinol är det du ska satsa på om du vill ha en effektiv och djupverkade nattkräm som får göra jobbet under nattens timmar. Spana in våra favoriter här nedan!

Intense Bakuchiol Barrier Night Cream  - Indy Beauty KÖP

Intense Bakuchiol Barrier Night Cream - Indy Beauty

Intensivt återfuktande nattkräm med hyaluronsyra som stärker hudbarriären. Innehåller bakuchiol som motverkar hudens åldrande och ger en jämn hud.

Pris: 259 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ageless Night Cream - Emma S. KÖP

Ageless Night Cream - Emma S.

Ageless night cream är en återfuktande och återuppbyggande anti-age nattkräm som stärker hudens elasticitet och hjälper den att återhämta sig under natten. Nattkrämen innehåller Vitamin A–derivat – en välkänd anti-age vitamin.

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Goodnight Glow Bakuchiol Sleeping Crème - Ole Henriksen KÖP

Goodnight Glow Bakuchiol Sleeping Crème - Ole Henriksen

Vakna upp till dina drömmars hy med Ole Henriksen Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme. Denna rika sömncrème balanserar kraftfulla, hudutjämnande ingredienser med djupt återfuktande och närande ämnen.

Pris: 544 kronor.

(Rek pris: 760 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Nordic Bloom Anti-wrinkle & Firm Night Moisturizer - Lumene KÖP

Nordic Bloom Anti-wrinkle & Firm Night Moisturizer - Lumene

Denna kliniskt testade, återställande nattcreme återfuktar huden och får den att se fastare ut samt reducerar framträdandet av rynkor. Huden ser utvilad och föryngrad ut.  Den vårdande sammansättningen är berikad med innovativt Nordic Berry Pre-Retinol -komplex och vårt patenterade quercetinrika nordiska lingonextrakt. Vegansk.

Pris: 236 kronor.

(Rek pris: 269 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Night Cream - Verso Skincare KÖP

Night Cream - Verso Skincare

Lugnar, reparerar och återställer din hud. Formulerad med Retinol 8 lämnar Verso Night Cream din hud mjuk, smidig med ett yngre utseende. Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex, åtta gånger som effektivt som standard retinol och hälften så irritativt.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Anti-Age Nightcream - Dr. Ankerstjerne KÖP

Anti-Age Nightcream - Dr. Ankerstjerne

En närande anti-age-kräm i en rik och sammetsmjuk formulering. Regelbunden användning förbättrar hudens fasthet och elasticitet och samtidigt minskar rynkor.

Pris: 889 kronor.

KÖP

Nästa bild
Global Repair Cream - Filorga KÖP

Global Repair Cream - Filorga

Multiverkande och närande dag och natt creme för mogen och livlös hud.
Anti-aging creme med en grundformula inspirerad av tekniker inom skönhetsmedecin med intensivt återuppbyggande egenskaper och föryngrande effekter på huden. Berikad med mineraler tillsammans med aminosyra motverkar Global Repair markerade rynkor, torr hud, slappa ansiktsdrag, och trött hud.
Ger huden en sammetslen yta och passar alla hudtyper.

Pris: 1 095 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!