instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa serum – 25 favoriter som gör underverk för din hy

Av: Metro Mode

Är du på jakt efter ett riktigt grymt serum där dropparna gör underverk för din hy? Vi på Metro Mode har testat populära produkter från marknaden och utsett våra favoriter! 

Vad är ett serum?

Ett serum är din bästa vän för att motverka rynkor och åldrande hud – det innehåller högre koncentration av aktiva ämnen och mindre molekyler. Där molekylerna ser till att serumet slussas djupare ner i huden och gör underverk. Det fungerar samtidigt som en katalysator för efterkommande produkter som du applicerar.

Hur använder jag ett serum?

Det här är den första produkten som du applicerar efter att du har rengjort ditt ansikte och använt en toner, alltså innan din dag eller nattkräm. Du kan använda olika serum beroende på om det är din dag- eller kvällsrutin. Inför natten funkar det utmärkt att använda ett serum som innehåller retinol och inför dagen gärna ett med c-vitamin.

Det finns mängder av serum ute på marknaden och vi på Metro Mode har testat olika produkter, här hittar du några riktigt grymma som du inte får missa!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår