instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästsäljande Maria Nila Head & Hair Heal gör underverk för håret

Av: Metro Mode

Den senaste tiden har det varit mycket snack om Maria Nilas bästsäljande Head & Hair Heal. Produkterna ska ge längre hår men också ta hand om torr och känslig hårbotten. Nedan berättar vi allt du behöver veta!

Foto: Maria Nila

Maria Nilas hårvårdsprodukter har länge varit populära, inte minst på grund av sina veganska produkter och klimatkompenserade förpackningar. Den senaste tiden har den bästsäljande serien Head & Hair Heal varit en snackis då den både stimulerar hårväxt och vårdar torr hårbotten.

Så fungerar Maria Nila Head & Hair Heal

Maria Nilas serie Head & Hair Heal är en antiinflammatorisk och lugnande serie som förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, är hårväxtstimulerande och skonsam mot extra känslig hud. Hårvårdsserien är färgbevarande och behandlar och förebygger hårbottenproblem. Hårvårdsprodukterna innehåller ett flertal aktiva och funktionella ingredienser som skapar en effektiv och vårdande produkt, bland annat aloe vera, peptider, e-vitamin och apigenin, ingredienser som bland annat är mjukgörande och lugnande, skapar balans i hårbotten, ökar blodtillförsel, stimulerar hårväxten och förbättrar hårets kvalitet.

Produkterna har en blommig doft av lindblomma, galbanum och vit jasmin. Spana in dem nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår