instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Boosta huden med lyster nu när våren är på ingång!

Av: Metro Mode

I takt med att solen långsamt börjar komma tillbaka längtar vi efter glow och lyster att matcha våren och sommaren med. Nedan avslöjar vi hur du boostar huden för maxad lyster!

Foto: M Picaut

Efter den kalla och långa vintern är huden i extra stort behov av fukt och näring. Med rätt ansiktsolja kan du komma långt och få huden både fin och elastisk. Precious Oil från M.Picaut är baserad på olja från aprikoskärna, jojoba och havtornsfröolja som ger huden en rejäl näringsboost. Havtorn förebygger pigmentfläckar och stimulerar samtidigt hudens egen produktion av kollagen, något som minskar fina linjer och rynkor. Huden blir också optimalt återfuktad, något som ger goda förutsättningar för en lättare makeup.

Hudvårdsrutin för lyster

Med hjälp av en peeling mask kan du också ge dig själv optimala förutsättningar för glow samtidigt som huden får näring och lyster. Den används två gånger i veckan och tar bort torra hudceller. Med en nattmask vaknar du sedan upp med pumpad hy och ansiktsoljan kan sedan blandas med ett serum som blir ytterligare en fuktbomb. Inför den varmare årstiden kan det vara en bra idé att välja en lättare kräm. Spana in M. Picauts Skin Detox Moisturiser som innehåller nyttig broccoli och ger massor av fukt. Den fungerar också för känslig hy.

Spana in produkterna nedan!

Källa: Bangerhead

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår