instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

CeraVe – Det prisvärda hudvårdsmärket som kändisarna och hudspecialisterna avgudar

Av: Metro Mode

CeraVe är hudvårdsmärket som hudspecialister rekommenderar om och om igen – och som dessutom inte kostar skjortan. Vi tar en närmare titt på CeraVe och deras hyllade produkter.

Foto: Unsplash

Kändisar som Blake Lively och Olivia Wilde är några av de kändisar som använder produkter från CeraVe – Blake Lively använder enligt uppgifter deras solskyddsfaktor och Olivia Wilde älskar deras fuktighetskräm.

Att många kändisar gillar att använda samma hudvårdsmärke är kanske inte så konstigt – men i detta fallet är det anmärkningsvärt eftersom inga av CeraVes produkter kostar mer än 20 amerikanska dollar, alltså motsvarande ca 180 svenska kronor.

Hudvård som faktiskt fungerar

CeraVes produkter har inte de glammigaste förpackningarna, med det de förlorar i estetik tar de igen i funktion. Experter på hudvård menar att det inte finns en enda produkt från märket som inte håller vad den lovar, något som är svårt att säga om många andra märken på marknaden.

Produkterna är omtyckta för sina återställande och skyddande egenskaper. Om du är ute efter en hudvårdsprodukt som återställer din huds fuktbalans och lugnar ner hudutslag så är detta märket för dig.

Du hittar ett stort sortiment av CeraVes produkter hos Lyko här!

Nedan hittar du våra favoriter!

Källa: Who What Wear

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår