Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Contouring med brun utan sol – så funkar virala TikTok-knepet

Har du någonsin önskat att din contouring gav ett mer långvarigt resultat? Här är knepet som gör just detta – med hjälp av brun-utan-sol.

Skärmdump: TikTok @thenudelip

Contouring, en sminkteknik som går ut på att framhäva eller förminska olika partier i ansiktet, har blivit en het skönhetstrend under senare år. Men visst vore det skönt om man kunde göra resultatet mer permanent?

Blev viral på TikTok

I en video som i skrivande stund har 7,2 miljoner visningar berättar TikTokern Karley Fiebig om sitt bästa skönhetsknep – att använda brun-utan-sol till contouring. I videon demonstrerar hon sitt tillvägagångssätt:

Fiebig börjar med att applicera brun-utan-sol på en stor borste. Därefter borstar hon produkten på de områden som hon normalt skulle applicera produkt på vid contouring. Hon låter sedan produkten sitta kvar över natten – något som hon menar inte är ett problem eftersom den inte är “super-permanent”.

TikTokern berättar att hon brukar låta sin brun-utan-sol torka i ungefär en halvtimme innan hon går och lägger sig, för att undvika fläckar på sina lakan.

“Det är det enklaste knepet för att ge dig själv en snygg liten solbränna. Du skadar inte din hud i solen och du kommer bara ha snygga, naturliga skuggor [i ansiktet]”, säger hon.

@thenudelip trust me on this one #selftanner #selftannercontour #sttropeztan #sttropez #selftanroutine #facecontour #tanskin #tanface #bronze #bronzeglow #beautyhack #tipsandtricks #glowyskin #selftan #cleanskin ♬ original sound – The Nude Lip | product review

“Behöver inte bronzer längre”

I en annan video visar Fiebig resultatet:

“Som jag sa måste man lita på processen, det är inte lika läskigt som det såg ut igår kväll”, säger hon. “När du tvättar ansiktet skapar det bara en lätt solbränna och lite snygga skuggor.”

I kommentarsfältet är många användare positivt inställda till metoden:

“Jag var skeptisk, men det ser riktigt bra ut!”, skriver en person.

“Jag började precis göra detta och jag behöver inte bronzer längre”, skriver en annan.

Vissa användare menar dock att knepet inte är att rekommendera efter det täpper igen porerna. Andra menar att de har provat metoden och att de är missnöjda med resultatet.

Vad tycker du själv om Fiebigs knep? Spana in klippet här nedan!

@thenudelip the update.. try & tag me! #selftan #selftanningroutine #facecontouring #cleangirlaesthetic #cleanskin #bronzeglow #bronzeskin #nonakeupmakeup #makeuphack #beautytip #update #facetanner #summerskin #fallaesthetic #streopez #sttropeztan #lifestyleaesthetic #tanskin #glowyskin ♬ original sound – The Nude Lip | product review

Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark - Ida Warg KÖP

Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark - Ida Warg

En färgad mousse med doft av sommar som ger dig en solkysst hud på direkten. Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dior bronze Self-Tanning Liquid Sun KÖP

Dior bronze Self-Tanning Liquid Sun

Dior Bronze brun-utan-sol-spray fördelas jämnt för en silkeslen finish på huden, och fastnar inte på kläderna.

Pris: 659 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Self Tan Classic Bronzing Mousse - St Tropez KÖP

Self Tan Classic Bronzing Mousse - St Tropez

St.Tropez ikoniska Self Tan Classic Bronzing Mousse är en tonad snabbtorkande mousse som ger en jämn gyllenbrun hudton utan avslöjande ränder. Den är enkel att applicera och den naturliga guidefärgen ger dig en omedelbar fin färg under tiden som färgen i hudcellerna utvecklas klart.

Pris: 349 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Bronze Booster Self Tanning Mousse - HICKAP KÖP

Bronze Booster Self Tanning Mousse - HICKAP

Hickaps färgade brun-utan-sol-mousse är den ultimata lösningen för att få en vacker, solkysst nyans utan att behöva utsätta huden för skadliga UV-strålar. Moussen känns underbart fluffig på huden och ger en jämn, naturlig solbränna som håller i flera dagar.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!