instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

De bästa dagkrämerna med solskyddsfaktor

Av: Metro Mode

En viktig del i den dagliga skötseln av huden är en bra och vårdande dagkräm att bära ensam eller under sminket. En dagkräm hjälper nämligen till att skydda huden mot påfrestningar så som luftföroreningar och andra skadliga faktorer. Därför är det även bra att välja en som innehåller Spf, alltså solskydd, som skyddar huden mot solens skadliga UV-strålar – hela dagen. Nu på våren är solen som starkast och därför är det ännu viktigare att verkligen rå om sin hy.

Foto: @mariaamarti_

Det är lätt att tro att huden skyddas tack vare sminket man bär men så är inte fallet. Att använda en dagkräm som innehåller solskyddsfaktor gör att du inte behöver tänka på solen och dess skadliga effekter samtidigt som du vårdar huden. En myt idag är även att dagkrämer som innehåller solskydd är fetare än andra dagkrämer. Men detta stämmer inte. Tack vare dagens utvecklade tekniker är skillnaden inte ens märkbar jämfört mot en dagkräm utan. Så vi har därför samlat de bästa dagkrämerna med solskyddsfaktor som vårdar samtidigt som den skyddar din hy året om.



Missa inte att även spana in:

Så får du en lika fräsch hy som supermodellen Karlie Kloss

Så gör du din hy redo för våren

10 ikoniska skönhetsprodukter

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår