instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

De bästa hårinpackningarna – frisörens 8 bästa tips

Av: Metro Mode

Ett snabbt och enkelt sätt att återfukta håret efter sommarens påfrestningar är att behandla det med en klassisk hårinpackning. Men vilka är egentligen de bästa varianterna? Det gick Metro Modes tidigare bloggare Elin Molimenti (f.d. Johansson) igenom!

Foto: Instagram @thefloralaw

– Vi är rätt dåliga på att regelbundet ge håret näring och låsa in, det är oftast ett moment som man gärna “tar det sen”. En hårinpackning är som en body-lotion tycker jag. En hårinpackning ger håret skydd, näring och det är extra viktigt för dig som färgar, bleker, stylar med värmetänger etc att ge håret extra fukt och kärlek, skriver Elin.

Hon delar även med sig av ett tips för att verkligen maxa effekten:

– Ett bra tips är att schamponera håret som vanligt, gå ur duschen, handdukstorka – alltså skippa balsam. Stå framför spegeln och applicera inpackningen med en bred kam. Fläta eller vira in håret i en duschmössa och sedan är det bara att gå och lägga sig. På morgonen sköljer du igenom håret ordentligt och stänger håret med balsam.

I bildspelet nedan hittar du Elins 8 favoriter!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår