Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Frisören tipsar: Det här är den bästa hårvården för skadat och torrt hår

Enligt Metro Modes tidigare bloggare Elin Molimenti (f.d. Johansson) finns det något som är alla skadade och torra hårs dröm. För er som har överbehandlat håret, som har så torrt hår så det nästan faller av bara ni tar i håret, eller som bara har ett skadat och livlöst hår – ni kommer älska denna serie.

Foto: elin.metromode.se

Serien som Elin menar är helt otrolig för skadade och torra hår är Revlon Be Fabulous – nedan guidar hon dig till hur du ska använda den på bästa sätt, samt var du hittar den online.

– Jag applicerar i serumet efter jag torkat håret ordentligt med handduken och haft i hårolja (egentligen hade serumet räckt för håret blir så lätt att borsta ut och får en mjuk känsla). Efter att jag haft i serumet fönar jag håret som vanligt, först upp och ner tills håret är 70% torrt, och sedan delar jag upp håret och jobbar med varmluftsborsten  tills jag känner mig nöjd med stylingen.

– I och med att håret blir så mjukt av den här serien så tycker jag all typ av värmestyling går smidigare, för håret följer med så mjukt och jag behöver inte slita på håret i onödan. Jag upplever inte alls att håret blir tungt, snarare mjukt och följsamt. Men alla har olika hår och jag har varken för tjockt eller för tunt hår, det kanske tynger ner dom finaste/tunnaste håren men jag vågar inte säga för det är verkligen en bra serie för oss torrisar.

Shampoo - Revlon KÖP

Shampoo - Revlon

Denna serie innehåller keratin, den ger näring på djupet, skyddar mot yttre påfrestningar och reparerar hårets struktur. Den är färgbevarande och de menar att den INTE ska tynga ner håret.
och det gör den verkligen inte! Så fort du börjar shamponera håret får du en mjuk känsla som man oftast inte får med andra shampoon. Det gör att du kan massera in shampot mjukt och utan trassel i håret.

Pris: 189 kronor.

KÖP

Nästa bild
Balsam - Revlon KÖP

Balsam - Revlon

Balsamet är något löst – Elin hade önskat att det hade en liten tjockare konsistens (smaksak) men resultatet är så härligt!

Pris: 189 kronor.

KÖP

Nästa bild
Serum - Revlon KÖP

Serum - Revlon

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårolja - Redken KÖP

Hårolja - Redken

Egentligen hade serumet räckt för håret blir så lätt att borsta ut och får en mjuk känsla. Men denna olja är så bra!

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!