Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Den glittrande ansiktsmasken “Glow Job” står högt upp på vår julklappslista

Vi drömmer om en lystrig och återfuktad hy i vinter och vad passar inte bättre än att låta ansiktet glittra medan magin verkar? Too faceds nya peel-off mask kommer att göra våra hemmaspa-kvällar så mycket roligare!

glittermask

Foto: Rawpixel/Unsplash, Instagram/@toofaced

Under vintern känns huden alltid lite tröttare än vanligt men det positiva är att det går att åtgärda. Med Too Faceds nya glittermask verkar vi kunna ta farväl av grå och glåmig hud och istället välkomna ett uppiggande lyster! Formulan i peel-off masken jobbar exfolierande för att ta bort döda hudceller som ligger kvar på hudytan. Too Faced har valt att lyxa till det lite extra och har låtit masken innehålla extrakt av äkta guld.

Peel off-masker fungerar som så att man låter den sitta på huden under cirka 30 minuter och när den stelnat till drar du försiktigt bort masken. Det är ett snabbt sätt att ge din hud ett extra lyft med fukt. Känner du att din hy krånglar lite extra och känns torrt borde du kolla in makeupartistens tips om hur du får ditt smink att sitta bättre och i väntan på Too Faced-masken kan du klicka hem härliga sheet masks som återfuktar och ger fint glow.

Glow Job säljs på Too Faced inom kort (med start december) och i Sephora-butiker våren 2018. 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!