instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Den franska kultparfymen som Kate Moss och Rosie Huntington-Whiteley älskar

Av: Metro Mode

Victoria Beckham, Kate Moss och Rosie Huntington-Whiteley är alla fans av franska Diptyque. Vi listar kändisarnas favoritdofter från det ikoniska parfymmärket!

Foto: Instagram @rosiehw

Chanel och Dior är visserligen utmärkta exempel på den höga status som franska dofter har i parfymvärlden, men de är långt ifrån de enda märkena som har blivit kända för att tillverka dofter av högsta klass.

Foto: Instagram @annaaborisovna

Ett av de märken som är väl värt att stifta närmare bekantskap med är Diptyque, ett företag som främst är känt för sina underbara doftljus. Detta innebär dock inte att Diptyques parfymer saknar namnkunniga fans: både Kate Moss och Rosie Huntington-Whiteley är nämligen förtjusta i dess dofter.

Foto: Instagram @rosiehw

För den som vill prova på Diptyques parfymer är bästsäljaren Philoskyos en bra utgångspunkt. Denna doft är inspirerad av Greklands soldränkta fikonträd – och som grädde på moset har Victoria Beckham berättat att hon älskar Diptyques fikondoftande produkter.

Ett annat hett tips är Eau Rose som tycks vara Rosie Huntington-Whiteleys föredragna doft, åtminstone av hennes Instagram att döma. Om du däremot vill dofta som Kate Moss rekommenderar vi varmt hennes favorit, Do Son.

Spana in Diptyques härliga dofter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår