Skönhet

Här dyker Elton John och Kate Moss upp i Charlotte Tilburys kampanj

Elton John, Kate Moss och den kända makeup-artisten Charlotte Tilbury har sammanstrålat i en ny julkampanj. Syftet? Att en gång för alla få ett slut på AIDS.

Foto: Charlotte Tilbury

Förra veckan lanserade Charlotte Tilbury sin nya julkampanj tillsammans med Elton John och Kate Moss, allt i syfte att stötta personer som drabbas av HIV och AIDS. I ett inlägg på Instagram berättar den ikoniska makeup-artisten om initiativet:

“I vår julkampanj stöttar vi The Rocket-fonden, ett initiativ som drivs av Elton Johns AIDS-stiftelse för att fortsätta med sitt uppdrag att bryta stigmat kring HIV och få ett slut på AIDS för alla”.

Tilbury tillägger att hon personligen har gett ett eget bidrag till fonden, vars mål är att hjälpa över 40 000 unga människor som riskerar att drabbas av HIV och AIDS att få livsviktig vård och stöd.

En stjärnbeströdd kollektion

I och med kampanjen släpper Tilbury “The Rocket Collection” som säljs i begränsad upplaga. I kollektionen ingår bland annat två nya läppstift och en necessär, samtliga prydda av stjärnor – en referens till Elton Johns klassiska scenkläder.

I en kommentar till People berättar artisten om samarbetet med Tilbury:

“Charlotte och jag delar tron att alla borde känna sig trygga och inspirerade att vara sitt äkta jag. Med sitt inkluderande märke som arbetar för att hjälpa alla, överallt, att känna sig mer självsäkra och starka är Charlotte Tilbury perfekt för The Rocket-fonden.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!