Skönhet

Första smakprovet är här – Bianca Ingrosso visar upp signaturprodukten från CAIA

Alla Beauty junkies jublade när Bianca Ingrosso släppte nyheten om sitt egna sminkmärke. Och för bara en vecka sedan avslöjade hon detaljer om CAIA Cosmetics , så som hur namnet och signaturfärgen kom till. Nu släpper Bianca en ny bomb – hon visar nämligen upp en utav produkterna!

bianca-ingrossoFoto: Instagram/@biancaingrosso

Det finns många som längtar efter den 20:e november – lanseringsdagen för Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA. Nu visar hon upp första produkten, nämligen en ögonskuggspalett med 12 skuggor. Stockholm, Mykonos och New York är några utav namnen på ögonskuggorna som både är matta, skimriga och metalliska.

– Som ni vet har jag en stor kärlek för just ögonskuggspaletter och har samlat på mig enormt många under mina år. Jag har liksom som ett eget litet museum hemma med en mängd paletter från en massa olika märken, skriver Bianca på bloggen.

Fansen suktas redan efter de varma tonerna i paletten och kommenterar att det här skulle bli den bästa julklappen. Andra funderingar bland kommentarsfältet är om skuggorna sitter som berget under dagen och hur pass pigmenterade de är. Paletten bjuder på otroligt fina färger men vi kan inte låta bli att, precis som fansen, undra över prislappen!

– Min absoluta favoritpalett i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte första att jag har skapat den här, skriver Bianca på sin Instagram.

Spana in signatur-paletten nedan!

Källa: Bianca Ingrosso

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!