instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Hyllade franska apoteksmärket Embryolisse – här är alla bästsäljare

Av: Metro Mode

Många franska kvinnor vänder sig till apoteken för hudvård och produkter som ger den där chica och avslappnade franska looken. Embryolisse är det franska apoteksmärket du inte vill missa! Dess effektiva och prisvärda produkter har blivit en storfavorit hos dermatologer, makeupartister och modeller över hela världen. Vad vi älskar med dem är att de också är multifunktionella!

Varumärket startade 1950 på sjukhuset Saint-Louis när en fransk hudläkare tog fram en enkel och effektiv kräm som skulle förbättra alla hudtyper. Detta var födelsen av kultkrämen Lait Creme Concentre.

Krämen har blivit en favorit bland makeupartister och dermatologer över hela världen eftersom den innehåller en unik kombination av vitaminer, fettsyror och näringsämnen som tillför fukt och håller alla hudtyper i balans. Krämen har sedan följts av en rad hyllade produkter från märket, både hudvård och sminkprodukter.

Foto: Embryolisse

Enligt makeupartisten Carissa Ferreri, som bl.a sminkar Gina Rodriguez, handlar allt om finishen. “Det är något extremt speciellt med Embryolisse-finishen”, säger hon. “Den återfuktar ansiktet samtidigt som den framhäver en vacker lyster, men den ser aldrig fet ut.”

Produkterna är lika effektiva som prisvärda och dessutom är de multifunktionella. Hudkrämen kan användas som återfuktande mask under natten, sminkborttagning eller primer. I anti-aging serien finns produkter med aktiva ingredienser som kan motverka ålderstecken och complexion correcting care är en cc cream som tonar huden och suddar ut ojämnheter.

Spana in bästsäljarna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår