instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Ge nytt liv till blont, ljusbrunt, slingat eller grått hår med Moroccanoils neutraliserande hårvårdshjältar

Av: Metro Mode

Sätt den perfekta touchen på din hårvårdsrutin med Moroccanoils nyheter som ger både ett mer livfullt och hälsosammare svall!

Foto: Moroccanoil

Moroccanoils nyheter ger livfullare och hälsosammare svall med en fräscht glänsande färg. Med Blonde Perfecting Purple Conditioner får du nytt liv i allt från blont, ljusbrunt, slingat eller grått hår.

Det är ett närande och lättviktigt balsam som stärker håret och samtidigt motverkar gula och orangea toner. Hårsäckarna repareras och förseglas samtidigt som utredande aminosyror förbättrar och bibehåller färgen. Förstärk din lyster genom en mer glänsande hårfärg!

Avsluta din hårvårdsrutin genom att massera in produkten 1-2 minuter efter schamponering med den perfekta partnern Blonde Perfecting Purple Schampoo. För förstärkt toning lämnar du i balsamet i upp till fem minuter och sköljer sedan noga. Avsluta med Moroccanoils Treatment i handdukstorkat hår.

Källa: Bangerhead

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår