instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Gör din hud redo för våren i 3 enkla steg

Av: Metro Mode

I takt med att våren närmar sig börjar din hy bli mer än redo för en nystart efter den långa och kalla vintern. Passa på att uppdatera hyllan i badrumsskåpet och ge din hud den kärlek den förtjänar inför våren och sommaren!

Foto: Pexels

Med tre enkla steg kan du lyfta din hudvårdsrutin och investera rejält i en välmående hud full av lyster och glow. Spana in de tre stegen nedan!

När du ändå vårstädar hemmet bör du passa på att även vårstäda huden. Satsa gärna på en rejäl omgång som ger huden den uppdatering den behöver. Passa på att omvandla stunden till ett lyxigt hemma-spa.

Även om ansiktsvatten ofta är rengörande kan det också vara uttorkande. Satsa därför på rätt formula som både återfuktar och balanserar din hud efter att du rengjort den. Genom att applicera en formula full av näring och fukt får din hud en fyllighet och ett glow som varar hela dagen.

Ett glowskapande serum är ett måste i din hudvårdsrutin. Satsa gärna på ett som skonsamt förnyar din hud med hjälp av sju olika pre- och probiotikaextrakt. Huden kommer helt klart att kännas piggare, mer balanserad och starkare med jämnare stuktur!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår