instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Guide – Här är Smashboxs populära och bästsäljande smink

Av: Metro Mode

Smashbox är ett varumärke som ständigt ökar i popularitet, inte minst på grund av deras storsäljande produkter som gjort succé både hos makeup-artister och kunder. Nedan berättar vi hur du bäst använder deras mest sålda produkter!

Foto: Smashbox

Primern som gör hela skillnaden

I Smashbox sortiment finns tolv varianter på primers att preppa huden med. Har du en torr hud fungerar Oil Primer extra bra och för oljiga hudtyper är Photo Finish Pore Minimizing Primer det bästa valet då den minimerar porer, dämpar glans och skapar en perfekt grund för din makeup. Photo Finish Foundation Primer är Smashbox bästsäljare och passar alla. Den suddar ut linjer och ger en riktigt sammetslen yta.

Concealern som alltid ger perfekt resultat

Smashbox Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer är både återfuktande och vattenresistent, vilket innebär att den är både naturligt krämig och extremt hållbar. Den kan även användas runt läpparna innan läppstift appliceras för att ge färgen en extra intensitet.

Läppfärgen som sitter i timmar

Always On Liquid Lipstick är den lättflytande färgen som sitter som berget i upp till åtta timmar och som aldrig torkar ut läpparna. Det flytande läppstiftet återfuktar och ger samtidigt en vacker och sammetslen färg med otrolig hållbarhet.

Mascaran som maxar fransarna

Smashbox bästsäljande mascara ger både dramatiska och fylliga fransar med mycket volym och samtidigt en fin separation. Ett knep är att få borsten så nära fransrötterna som möjligt för att sedan sicksacka med borsten ut mot topparna. Avsluta gärna med lite extra mascara på fransarna i yttre ögonvrån för att få till en fin form.

De perfekta paletterna

När det kommer till paletter är det faktiskt så enkelt som att välja de färger du gillar. Ett trick för att lyfta fram din ögonfärg är dock att använda dig av kontrastfärger. Gröna ögon förstärks av rosa och röda nyanser och blå ögon av nyanser med orange underton. Bruna ögon lyfts av färger som går i lila och plommon.

Spana in de bästsäljande produkterna nedan!

Källa: Kicks

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår