instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Guide: Torr, fet, känslig eller blandhy – hitta rätt hudvård för dig och få ett magiskt glow

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Att hitta rätt hudvård för ansiktet kan vara knepigt. Därför har vi, i samarbete med hudvårdsmärket Babor, gjort en snabbguide så att du kan hitta rätt lösning för just din hudtyp! Nedan hittar du vad som passar dig bäst.

På samma sätt som du använder svalare kläder på sommaren och varmare kläder på vintern är det nu dags att se över din hudvårdsrutin. Ansiktsprodukten som på sommaren ger dig lagom med fukt kanske inte alls är tillräcklig på vinterhalvåret då kylan och den torra luften utsätter din hud för andra påfrestningar. Men att hitta rätt produkter för ansiktet bland det enorma utbudet kan vara en utmaning (vi vet). Därför är det toppen att det finns hudvårdsmärken som Babor, som är kända för sina smarta ampuller som ger huden en extra boost, oavsett om den behöver fukt, extra glow, aktiva ingredienser eller har röda partier som behöver lugnas. Babor har ampuller för alla tillfällen, och de är lätta att använda!

– Ampullerna gifter sig med all hudvård och det finns utrymme för att skräddarsy sin alldeles egna unika kombination av ampull och hudvårdskräm. Tänk serum – fast mer aktivt! säger hudterapeuten Lisa Halldén, produktchef på Babor.

Hur ofta ska jag använda Babors ampuller?

– De kan användas varje dag för en direkt effekt, vid behov eller som en kur om du vill bygga upp din hud och få en mer bestående effekt. Det är lätt att bli beroende av effekten så använd dem så ofta du vill. Vi har 14 stycken olika ampuller i sortimentet så ladda upp med dina favoriter hemma så du kan välja rätt baserat på dagsbehov!

Nu lanserar Babor en ny medlem i sin ampullfamilj, den nya Perfect Glow-ampullen som innehåller ett aktivt koncentrat som både är återfuktande och lystergivande. Perfekt för huden som behöver lite extra glow när vinter kommer!

Så använder du Babors ampuller:



1. Applicering av en ampull är det första steget efter en nogrann rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Då ampullerna är engångsdoser som innehåller två milliliter och är maximerade med aktiva ingredienser används hela innehållet i en applicering.

2. I förpackningen finns en plasthätta, den placeras på flaskhalsen med skåran nedåt.

3. Sedan knäcker du ampullen för att öppna den.

4. Häll ut koncentratet i handen och applicera hela innehållet på ansikte, hals och dekolletage. Låt produkten gå in i huden innan du följer upp med passande kräm.

Guide: Hitta rätt ampull från Babor för just din hudtyp

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår