Skönhet

Gwen Stefani, 53, delar med sig av sina skönhetsknep

Det råder ingen tvekan om att Gwen Stefani ser långt yngre ut än sina 53 år. Här är de rutiner som stjärnan ägnar sig åt för att bibehålla sitt ungdomliga yttre!

Foto: Instagram @gwenstefani

Det finns inga genvägar till hälsa – och trots att Gwen Stefani är en världsberömd artist och tv-personlighet så är hennes skönhetsrutiner knappast något undantag från denna regel. Nedan listar vi fyra sunda vanor som bidrar till hennes fräscha yttre.

Hon skyddar sig från solen

D-vitamin i all ära, men det kan bli för mycket av det goda. Idag är Gwen Stefani noga med att skydda sig från solen, men i Forbes har hon berättat att hon önskar att hon använt mer solskydd som ung:

“Jag skulle säga till mitt yngre jag att hålla mig borta från solen och använda solskydd. Jag var livräddare när jag var yngre och växte upp på stranden i Orange County. Vi visste inte riktigt att solen kunde göra den skada den gör med vår hud. Men jag hade tur, för i 20-årsåldern slutade jag sola”, säger hon.

Hon är noga med sminkborttagning

Att inte ta bort sminket innan läggdags kan orsaka flera hudproblem, däribland igentäppta porer, akne, nedbrytning av kollagen och för tidigt åldrande. Gwen Stefani är medveten om riskerna med att låta sminket sitta kvar under natten:

“Innan läggdags tar jag alltid av min makeup och applicerar en fuktgivande kräm”, säger hon till Forbes.

Hon tränar minst fyra gånger i veckan

Gwen Stefanis före detta personliga tränare, Mike Heatlie, jobbade tillsammans med stjärnan under många års tid. I Shape delar han med sig av sin rekommenderade träningsrutin för att få en fysik som liknar Gwens:

“Jag skulle rekommendera en högintensiv styrketräningsrutin kombinerad med konditionsträning”, säger han. “Mina klienter väljer fyra till fem övningar och utför dem utan vila mellan seten, följt av en till tre minuters högintensivt kardiovaskulärt arbete.”

Enligt Heatlie ska träningspassen vara max 60 till 75 minuter och utföras minst fyra gånger i veckan.

Hennes kost består främst av vegansk mat

Enligt The Inquisitr har Gwen Stefani varit vegetarian i hela sitt vuxna liv, och numera äter hon främst vegansk mat. Dessutom äter hon “massor av grönsaker och begränsar sin konsumtion av processad mat”, enligt sajten.

Foto: Instagram @gwenstefani

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!