instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Här är hudvårdsfavoriterna Chrissy Teigen inte kan vara utan

Av: Metro Mode

Numera ser vi oftast Chrissy Teigen osminkad på sin Instastory, och har förundrats över hennes hy som alltid ser återfuktad och frisk ut. Nyligen delade hon med sig av hemligheterna bakom superhyn – nedan hittar du alla hudvårdsprodukterna som ingår i hennes kvällsrutin. 

Foto: @chrissyteigen

Det finns flera anledningar till att vi fullkomligt älskar Chrissy Teigen – inte minst för att hon så ärligt och öppet har delat med sig av sorgen efter att de förlorat sonen Jack mitt i graviditeten för att hjälpa andra. Och även om det är på en helt annan nivå så delar hon även med sig av mycket annat på sina sociala medier – nu senast sin kvällsrutin när det kommer till hudvård.

Enligt Womens Health delade Chrissy med sig av sina favoriter i en rad Instastories, och började med att säga att det inte var sponsrat utan faktiskt hennes bästa produkter – nedan kan du se varför just de är hennes favoriter:

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår