instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Hårspännen och scarfs – smycka håret med vinterns trendaccessoarer

Av: Metro Mode

Vinterns trendigaste accessoarer hittar du i håret! Gå loss med hårspännen, knyt scarfen runt din tofs eller fixa en klassisk knut med en hårdonut. Här ger vi dig tipsen du behöver för att enkelt haka på hårtrenderna.

Foto: Net-a-porter

I jul klär vi gärna upp oss extra mycket för att kompensera för resten av året. Det finns några hårsmycken som enkelt skapar en helt ny look:

1. Hårspännen

Du kan inte ha missat en av årets stora hårtrender – hårspännet. Dra en hårslinga åt sidan och fäst med flera spännen. Hitta din favorit bland djurmönstrat, pärlor eller strass, det är bara att välja och vraka!

2. Scarf

Den absolut mest mångsidiga accessoaren! Du kan till exempel knyta den runt hårtofsen eller över huvudet som ett alternativ till hårband eller diadem. Eller varför inte om halsen som en vacker prydnad? Du måste väl ändå hålla med om att det är så himla snyggt!

3. Hårdonut

I vår vill vi satsa lite extra på den klassiska knuten. Den går att göra i oändliga varianter med en hårdonut. Gör den stram eller slarvig och låt den sitta högt eller lågt på huvudet, eller varför inte åt sidan? Du kan även lysa upp den i mörkret med Sephoras variant nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår