Skönhet

Höstens stora hårtrender – som passar även i sommar

Vi vet att det är som att svära i kyrkan när man börjar prata hösttrender i slutet av juli – men dessa frisyrer funkar lika bra nu som till hösten! Spana in fem underbara frisyrtrender och haka på redan nu, så är du redo med ett gäng nya frisyrer till hands när semestern är slut.

Foto: Instagram @addisonraee/@allanface

Hår ska vara kul och frisyrer finns det en hel uppsjö att inspireras av. Just nu ser vi fem specifika som trendar och ser lovande ut inför hösten 2021. Vill du ha lite inspiration till din frisyrgarderob? Passa på att testa lite olika varianter på semestern så kommer du garanterat få till en riktigt snygg variant när du går tillbaka till jobbet eller skolan!

Källa: Cosmopolitan

Uppklippt

Uppklippt

En flygig, levande och fjäderlätt uppklippning är ett säkert kort till hösten. Uppklippningen bidrar inte bara till mer volym och illusionen av tjockare hår, den framhäver också ditt ansikte på snyggast tänkbara sätt!

Foto: Instagram @addisonraee

Nästa bild
Glansigt och kammat

Glansigt och kammat

Vill du maxa känslan av power och business är det bakåtslickat hår som gäller för hela slanten! Lika snyggt som stilrent!

Foto: Instagram @lesliegrace

Nästa bild
Rött rött rött

Rött rött rött

Rött som elden ska det vara till hösten. Med kastanjerött och koppartoner kommer du att vandra fram som en dröm mellan gulnande höstlöv!

Foto: Instagram @nikkilee901

Nästa bild
Längre page

Längre page

I en längre page slutar håret mellan käken och nyckelbenen någonstans, en sparsmakad och urläcker frisyr som passar många olika ansikten!

Foto: Instagram @allanface

Nästa bild
Sovknut

Sovknut

Istället för att kämpa mot ditt hår och tvinga in det i former det inte lägger sig naturligt ska du här satsa på att göra tvärtom. Följ ditt hår, volymen eller lockarna och snurra upp en avslappnad sovknut. Lika ledigt som elegant!

Foto: Instagram @zendaya

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!