Skönhet

Jennifer Lopez visar upp ny frisyr på modeveckan i Paris

Vi är vana vid att se Jennifer Lopez i långt hårsvall, men häromveckan frångick stjärnan sin typiska look för att istället visa upp sin nya frisyr: en trendig page.

Foto: Instagram @chrisappleton1

Det var under modeveckan i Paris, då modehusen visade upp sina höst- och vinterkollektioner, som Jennifer Lopez passade på att debutera sin nya page.

Så uppnår du looken

Sångerskan visade upp sin nya look i samband med Schiaparellis visning i den franska huvudstaden. Frisyren – en skarp page med utsvängda toppar – kombinerade hon med en vit kappa dekorerad med 7000 äkta rosenblad, samt accessoarer från Schiaparelli.

Pagen var stylad av kändisfrisören Chris Appleton, som även stod för Lopez bröllopsuppsättning när hon gifte sig med Ben Affleck 2022. Han har ännu inte delat med sig av sin metod för stylingen, men visade däremot upp resultatet i ett inlägg på Instagram tidigare i veckan.

Vi kan dock konstatera att Lopez valde en så kallad wet look med utböjda toppar och två hårtestar som fick rama in ansiktet. I Harper’s Bazaar tipsar frisören Larry King om att man kan uppnå looken genom att applicera en mousse i vått hår och borsta det slätt med en rundborste under tiden som man fönar det torrt.

Arrangera därefter håret i en sid- eller mittbena och använd rundborsten för att böja topparna uppåt. Avsluta med att släta ner utstickande småhår – här är ett enkelt knep för att göra just detta!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!