Skönhet

Jolie Filtered Showerhead – duschmunstycket som räddar hår och hud

Jolie Filtered Showerhead sägs vara en riktig gamechanger för både hud och hår – men lever det upp till hypen? Vi tar en titt på duschmunstycket som blivit en riktig snackis på senare tid!

Foto: Jolie

Sedan Jolie Filtered Showerhead lanserades 2019 har det estetiskt tilltalande duschmunstycket blivit något av en snackis i skönhetskretsar – allt tack vare sin välgörande effekt på både hy och hår.

“Så värt hypen”

Duschmunstycken är något som de flesta av oss sannolikt ägnar väldigt lite tid att tänka på, men om du verkligen vill optimera din hår- och hudvård kan det vara värt att fundera på vattenkvaliteten i din dusch.

Det är här Jolie Filtered Showerhead kommer in: munstycket har blivit en innepryl eftersom det filtrerar ut allt ifrån klor till tungmetaller och annat som riskerar att beröva hud och hår från exempelvis naturliga oljor. Faktum är att det har kallats för “Ferrarin” i sin kategori tack vare sin snygga design, högkvalitativa filter och spa-liknande vattentryck.

Hur vet man då om man bör investera i ett bättre duschmunstycke?

Även om valet är individuellt kan det vara väl värt att prova en produkt som Jolie Filtered Showerhead om du duschar mycket, upplever att din hud känns torr och spänd efter duschen, eller om ditt hår ofta känns frissigt och torrt trots att du använder mjukgörande hårvård av god kvalitet.

Anledningen till att just Jolie Filtered Showerhead har blivit så omtalat är att många anser det vara det bästa duschmunstycket på marknaden – något som märks på exempelvis Revolves hemsida där det har fått toppbetyg:

“Detta är bara så värt hypen, mitt hår [och] min hy lyser. Jag kan se en märkbar skillnad efter att ha använt det här i månader”, lyder ett utdrag ur en recension.

“Jätteenkel att installera! Gjorde en stor skillnad för vårt vattentryck”, skriver en annan konsument.

Sugen på att prova själv? Klicka hem ditt eget Jolie Filtered Showerhead nedan!

The Jolie Filtrerat Duschhuvud - Jolie Skin Company

The Jolie Filtrerat Duschhuvud - Jolie Skin Company

Pris: 2 190 kronor.

Finns i 4 olika material!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!