instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Julens finaste gåvoset

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Letar du efter en julklapp till bästisen, pojkvännen eller en förälder? Vi har listat Rituals bästa gåvoset som sätter lite guldkant på tillvaron.

Foto: Rituals

Det är få som har bemästrat konsten att ge julklappar som mottagaren både älskar och har användning av. Rituals räddar julen ännu en gång med sina snygga och lyxiga gåvoset som garanterat blir en hit under granen. I år har de dessutom utökat sitt sortiment med ännu fler härliga produkter. Seten, som kommer i storlekarna small, medium, large och XL, innehåller allt från badprodukter och parfymer till kroppskrubb och doftljus.

En vacker gåva

Oavsett vilken av Rituals serier som du eller din familjemedlem gillar så erbjuder märket exklusiva gåvoset från alla sina serier. Gåvosetens nya utseende har inspirerats av sumi-e och ikat, två traditionella asiatiska färgningstekniker, i en vacker palett som matchar deras klassiska serier. Som en extra bonus kan du använda den miljövänliga förpackningen som en snygg förvaringsask.

Här är våra absoluta favoriter bland Rituals gåvoset:

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår