instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Därför har K-Beautymärket Beauty of Joseon blivit viralt

Av: Metro Mode

K-Beautymärket Beauty of Joseon har minst sagt varit hypade den senaste tiden och varumärkets hypade produkter nämns i nästintill varje K-Beautyrelaterade video på TikTok. Produkterna fokuserar på att göra huden mjuk och välmående, och innehåller naturliga ingredienser som ska förbättra både hudton och textur.

I centrum för hudvårdsmärket står det koreanska synsättet på skönhet där fokus ligger på en välmående och vårdad hy med mycket glow. Beauty of Joseon erbjuder allt från solskydd och serum till toners och rengöring. Varumärket använder hanbang-ingredienser från traditionell örtmedicin som balanserar, skyddar och tar hand om din hud på bästa sätt.

Våra favoriter hittills är Glow Deep Serum som motverkar ojämn hudton och pigmentering, Ginseng Essence Water som fyller på med fukt och näring och rengöringsoljan Radiance Clearing Balm som med hjälp av riskli och extrakt från spannmål rengör ditt ansikte från smink och håller den återfuktad.

Spana in produkterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår